Våra föreställningar:   


OBS NYHET! OBS

DEN STORA SKRÄPSHOWEN
Skräp både till land och havs är ett av de största miljöproblemen idag. "Den stora Skräpshowen" tar på ett lekfullt och musikaliskt sätt upp de frågorna; barnen får vara med och sjunga, dansa och diskutera hur situationen ser ut idag. Vattenmannen har med sig sitt allra senaste experiment där han ska trolla bort sin plasthäst- utan ett spår! Speed hjälper till och vet (som vanligt) allt om skräphantering- vad ska vi göra med all plast i haven? Vad händer med de sopor vi samlar in hemma, hur återvinns plasten? 

En show som inspirerar till miljötänk (förhoppningsvis) utan att ge barnen klimatångest-det är ju vi vuxna som ställt till det.

 

Video:

Den stora skräpshowen
 

Ålder: Från 5-12 år

Pris: 15.000 per föreställning+ resa & logi utanför Sthlm. Fler fst ger rabatt. Helger enlö.k.

Teknik: Eget ljud upp till ca 100 barn. Vid större publik eller behövs PA.
 

      
VATTENMANNEN OCH SPEED DYKER UPP!                                                                                      
Vi kommer med vår berömda vagn och är supermobila. Vi spelar & sjunger, pratar om vatten och gör diverse oförglömliga trix. Ljudanläggning, instrument och mikrofoner mm sitter fastmonterat och drivs av en solcellspanel och cykelgenerator. Med vagnen kan vi välja att gå runt och mingla, stanna till och köra en låt, gå vidare. Eller ta upp den på scen och koppla in oss i ett större system om vi känner att vårt inte räcker. Oftast gör vi bägge- minglar och kör ett set på scen.  

Video:
Vattenmannen och Speed dyker upp!

Ålder: Från 5-12 år

Pris: 15.000 per föreställning+ resa & logi utanför Sthlm. Fler fst ger rabatt. Helger enl. ök

Teknik: Eget ljud upp till ca 100 barn. Vid större publik eller behövs PA.

Mörkläggning: inget krav

 

 

VATENMANNEN BÖRJAR SKOLAN                                                                                    
Efter många års turnerande i skolor runt Sverige har Vattenmannens dröm att nån gång få börja skolan, eller åtminstone få prova på, nu äntligen blivit verklighet Med sin hemmasnickrade bänk hälsar han på i klassrummet och berättar och sjunger om vatten. Bästa kompisen Speed är förstås med och skolar in, helt ensam skulle han inte våga. Barnen får i uppgift att måla en plansch där de utvecklar, ritar, klipper och klistrar ett specificerat vattentema. De får också skriva ner ord och meningar om vatten som Vattenmannen gör en låt av. 

Video:
Vattenmannen börjar skolan

Ålder: Från 5-12 år

Pris: enl ök

Teknik: Eget ljud upp till ca 100 barn. Vid större publik eller behövs PA.

Mörkläggning: inget krav

 


LILLA VATTENMANNEN OCH SPEED

En kortare föreställning (ca 25 minuter) för de yngre förskolebarnen där fokus ligger mer på lek ; se Vattenmannen trolla med vatten, sjung med och gör rörelser i de härliga låtarna.

Finns det hajar i Sverige? Hur gör egentligen fiskarna? Sover dom? Kan dom vakna på dåligt humör?Vad äter dom och hur gör dom pepparkakor?

I föreställningen tar vi också upp simning och vattenlek; vi sjunger, berättar och visar de olika simsätten och att det är viktigt att vara försiktig i vattnet.

Lilla Vattenmannen och Speed- lite barnsligare, lite kortare, lite billigare!

 

Ålder: Från 0-7 år

Pris: 10.000 / föreställning. OBS! BOKAS BARA MED KULAN INOM STOCKHOLM!

Teknik: Egen upp till ca 80 barn och beroende på lokal. Kan behöva koppla in oss i ett PA.

Mörkläggning: inget krav

 

 

JULSHOW!
Varför får bara vuxna gå på julshow?I jultider har Vattenmannen & Speed såklart en egen julshow. Med luciakronor, öppen spis, paket med rim och specialskrivna vattenjulsånger. Eventuellt dyker den fantastiska sjungande fisken upp; en leksaksfisk med inbyggd talsyntes- fast den sjunger! Svårt att beskriva, måste ses!
Maximal magisk julkänsla när Vattenmannen och Speed showar  in julen.  

Pris: 15.000 per föreställning+ resa & logi utanför Sthlm. Fler fst ger rabatt. Helger enl. ök

Teknik: Egen

Mörkläggning: inget krav

Video:

Vattenmannen och Speeds julshow

 

Några röster om Vattenmannen och Speed:

"Tack för en fantastiskt fin föreställning. Barnen var lyckliga och sjöng i korridorerna och personalen var glad.Jag skrattade så tårarna rann och vi är alla en upplevelse rikare." Jerker Nybohovsskolan

"Hej jag älskar att om er. Ni har så kul varje dag. Jag hjälper bara min pappa att klyva ved. Jag önskar att jag var er." Elsa Lindahl

"hej vatenmannen & speed. Teatern var rolig och bra. Vaten mannen var rolig du med speed. Jag tycker ni är fantastiska för ni fångar oss ungdomars intresse :)"

"Tack för att ni kom till vår skola, Elinsborg, och fyllde hela idrottshallen med bejublad underhållning. Eleverna saknar Er redan! Biträdande rektor

"Hej vattenmannen och speed. Jag älskar erat pogram"

"Er föreställning var jättebra!! Den var inte som en vanlig teater ni sjöng mer det var jättebra"

"hej vattenmannen och speed ni var på bäckahagens skola idag och jag går i den skolan och jag tittade på er show den var bra och dom där flaskorna som var plast och fast man trodde att dom var glas och jag gillar era program dom äger asså älskar er asså som vänner kom till vår skola någon mer gång HÄLSNINGAR AMANDA<3<3<3<3"